Vloeren kitten

 Oude kit verwijderen

 Badkamers kitten

 Keukens kitten

 Vloeren, plinten & plafonds

 Ramen/kozijnen afkitten

Vloeren kitten

Op een professionele wijze uw vloer laten kitten doet u door een van onze vloer experts… de kitexpert in vloeren, plafonds, en muren afkitten.

Vervanging

Uw vloer in uw woning is niet zo maar een item: het is het gezicht van uw woning. Heeft u net een nieuwe vloer laten plaatse voor duizenden euro’s, dan is het natuurlijk zonde als het door een lekkage wordt verpest. Als u uw vloer laat afkitten, heeft vocht, vuil/viezigheid, en andere  ongewenste vuil geen toegang tussen uw vloer en het beton. Dat betekent, geen vocht of lekkages dus langer plezier van uw nieuwe vloer. Onze kit-experts  maken uw vloer weer strak en lek/vuil dicht.

Tevens verzorgen wij ook kitwerk voor uw laminaatplinten, gietvloer of plafond.  Een strak afgekitte vloer zorgt voor meer ruimtelijke inzicht. Zo heeft vuil en vocht geen schijn van kans om binnen te dringen, en daardoor is het schoonhouden van uw vloer een makkie en heeft u nog vele jaren plezier van uw vloer.

Schone vloeren

voor een schone vloer is goed gezette kitwerk van belang. Het gaat om de vakmanschap en kleurencombinatie die uw mooie tegelwerk eruit laat springen, zodat u 100% geniet van de mooie uitstraling van uw vloer.

K

YO Kit & Afdichting

Beoordeling

Voor het kitten van badkamers en toiletten beoordelen wij of eventuele oude kit verwijderd moet worden of niet. Een plan van aanpak wordt opgesteld, kleuren worden besproken en eventueel wordt er een voorproefje opgezet. Zo kunnen we samen met u tot de juiste kleurcombinatie komen voor een strak resultaat waar u jaren lang plezier van gaat hebben.

Wij als kitbedrijf YO Kit & Afdichting zijn een allround kit- en afdichtingsbedrijf voor kitwerkzaamheden. Denk hierbij aan niet- alledaagse plekken waar een kitlaag op moet, zoals een uitbouw van uw keuken, schuifpui, dakterras of een serre.

Voor meer informatie over het afkitten van uw badkamer, toilet, of andere sanitair ruimtes kunt u bellen naar 06-21518589 of stuur ons een berichtje via het contact formulier.

Meester in alle kitwerken!

06-21518589

Onze portfolio

Wilt u meer inzicht hebben in onze diensten en kwaliteiten?

Wilt u meer weten over YO Kit & Afdichting of heeft u andere vragen? Aarzel niet en bel ons of zet uw vraag op de mail.

 (06) 21 51 85 89
info@yokitdiensten.nl