Onze diensten

 Wij verichten alle kit diesten

 Snel en professioneel

Wilt u een kitdienst die hier niet tussen staat?
Stuur ons dan een offerte!

YO Kit & Afdichting

Onze diensten

Bij YO Kit & Afdichting hebben wij een brede branche met kit diensten die wij verichten. Wilt u meer informatie over onze diensten? Hier onder kunt u alle informatie vinden over de dienst waar u geïnteresseerd in bent.

Badkamer kitten

Voorkom schimmel en lekkage in uw badkamer. Voor een strakke afwerking van uw badkamer en een optimale hygiene is een goed afgewerkte kitlaag van belang. Een nieuwe kitlaag zorgt ervoor dat er in uw badkamer geen lekkages ontstaan

Toilet kitten

Als uw toilet op een tegelvloer zit of tegen de muur, dan kan er altijd water of urine onder komen. Zowel water als urine kunnen op den duur gaan rotten en stinken. Om dit te voorkomen is een goed afgekit toilet zeer van belang.

Keuken kitten

In de keuken is het belangrijk dat het aanrechtblad goed is afgekit, zodat er geen vocht of vuil tussen komt. Voorkom bacterien en schimmels en laat uw keuken voorzien van een nieuwe kitlaag

Vloer kitten

Heeft u een nieuw vloer laten zetten, nieuw plinten, Of uw huis gerenoveerd? wij staan klaar om uw vloer/gietvloer plinten of wanden af te kitten voor een strak visueel gezicht en hygiene.

Ramen kitten

Voor een optimaal afdichting van uw ramen/kozijnen is een goed kitlaag zeer van belang , water, vocht, wind, en ongedierte hebben toegang tot uw woning zonder enkele tegenslag. De kit zorgt ervoor dat er geen vocht het kozijn binnendringt. Wanneer het glas in een houten kozijn niet goed is afgekit, kan er houtrot ontstaan in het kozijn. 

Dilatatie voegen

Een dilatatievoeg is een voeg die als functie heeft het uitzetten en krimpen van materialen, ook wel werking genoemd, op te vangen. Zo wordt voorkomen dat materialen scheuren door deze geïntroduceerde spanningen.

Nieuwbouw projecten

met nieuwbouwprojecten zijn er meer kieren en naden die duurzaam moeten worden afgekit . Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan de kozijnen, ramen, dilatatievoegen, keukens, toiletten, badkamers en beglazingen. werkelijk zijn er nog veel meer afdichtingen die in de nieuwbouw moeten worden gekit. Nieuwbouw kitten zijn dan ook meestal zeer grote projecten.

Wat bieden wij aan?

Wij als kit & afdichtingsbedrijf hechten veel waarde aan persoonlijke advies op maat en service. voor vakkundig advies van onze kitexperts kunt u vrijblijfend een offerte aanvragen of telefonisch contact met ons opnemen. 

Kitedrijf Y.O is gespecialiseerd in exclusief kitwerk voor badkamers, toiletten en keukens. Wij verrichten kitwerken voor aannemers in de nieuwbouw, maar zijn zeker ook te vinden voor kitwerkzaamheden bij bedrijven en particulieren. Wij werken met professionele materialen van OTTO SEAL en leveren kwalitatief hoogstaand kitwerk af.

Onze opdrachtgevers:

N

Hoofdaannemers

N

Onderaannemers

N

Particulieren

N

Zorginstellingen

N

Overheidsinstellingen

N

Voedingsmiddelen industrie

Jennifer Weening
Jennifer Weening
2022-02-21
Vandaag werd onze oude kit bij de ramen verwijderd en een nieuwe toegepast. Wij zijn heel erg tevreden, het ziet er heel mooi uit! Een goede prijs kwaliteit verhouding en topwerk geleverd. Hij was er snel bij en heeft ons enorm goed geholpen!
Corina de Boer - de Jong
Corina de Boer - de Jong
2022-02-02
F Kocaoglu
F Kocaoglu
2022-01-10
Snel een afspraak gemaakt, alles besproken en netjes afgehandeld. Goede communicatie, Ik ben blij!
Karlijn Hendriksen
Karlijn Hendriksen
2022-01-07
Ik stuurde een berichtje en binnen enkele minuten kreeg ik al antwoord. Binnen 15 minuten stond Yasin al voor de deur. Hij heeft de aanhechting van onze gietvloer naar parketvloer prachtig gekit. Zeer zeker aan te raden!
Rick Middelkoop
Rick Middelkoop
2021-10-12
Karen van Velzen
Karen van Velzen
2021-10-09
Vriendelijk, snel en kundig. Aanrader!!
Aashan Badal
Aashan Badal
2021-10-08
Top bedrijf en heel netjes afgekit!
Nigella Zeefal
Nigella Zeefal
2021-10-07
lotte germans
lotte germans
2021-10-06
Hij was op tijd legde duidelijk uit wat hij ging doen! Super aardig snel en kundig. Heel erg fijn! Dank je wel voor de snelle service
Nosferatu
Nosferatu
2021-06-18
Zeer content over de prijs kwaliteit verhouding. Reageert snel en kon ik goed overleg een tijd afspreken wat voor beide schikt. Werkt netjes en laat alles netjes achter.

Onze portfolio

Wilt u meer inzicht hebben in onze diensten en kwaliteiten?

Wilt u meer weten over YO Kit & Afdichting of heeft u andere vragen? Aarzel niet en bel ons of zet uw vraag op de mail.

 (06) 21 51 85 89
info@yokitdiensten.nl