Toilet kitten

 Oude kit verwijderen

 Badkamers kitten

 Keukens kitten

 Vloeren, plinten & plafonds

 Ramen/kozijnen afkitten

Toilet kitten

Met een goede kitlaag lijkt het erop dat uw tegels aaneensluiten en niet zijn afgesneden. Vooral bij uw toilet is het van belang, omdat u er toch minimaal twee keer op een dag gebruik van maakt.

Slechte kitlaag

Een slecht gezette kitlaag is zonde en kan zorgen voor lekkage. Nadat uw wc-pot is geinstalleerd is het van belang om uw wc-pot (en eventueel ook uw wasbak en tegelwerk) goed te laten afkitten. Na het afkitten is uw toilet 100% lekdicht en kunnen vocht en andere viezigheid zich nergens meer ophopen. Bij de meeste toiletten zal een goed geplaatste kitrand niet opvallen, maar een perfectionist ziet gelijk de perfect gezette kitlaag. Kitwerk in uw toilet dat niet goed is gezet, leidt meestal tot een lekkage. Het zal u bakken met geld kosten om een lekkage te laten verhelpen. Een vakkundig gezet kitrand in uw toilet is daarom zeer van belang.

Hygienisch toilet

voor een hygienisch toilet is goed gezette kitwerk van belang. Het gaat om de vakmanschap en kleurencombinatie die uw mooie tegelwerk eruit laat springen, zodat u 100% geniet van de mooie uitstraling van uw toilet.

K

YO Kit & Afdichting

Beoordeling

Voor het kitten van badkamers en toiletten beoordelen wij of eventuele oude kit verwijderd moet worden of niet. Een plan van aanpak wordt opgesteld, kleuren worden besproken en eventueel wordt er een voorproefje opgezet om met u samen tot de juiste kleurcombinatie te komen. Zo zorgen we samen voor een strak resultaat waar u jarenlang plezier van gaat hebben.

Wij als kitbedrijf YO Kit & Afdichting zijn een allround kit- en afdichtingsbedrijf voor kitwerkzaamheden. Denk hierbij aan niet- alledaagse plekken waar een kitlaag op moet, zoals een uitbouw van uw keuken, schuifpui, dakterras of een serre.

Voor meer informatie over het afkitten van uw badkamer, toilet, of andere sanitair ruimtes kunt u bellen naar 06-21518589 of stuur ons een berichtje via het contact formulier.

Meester in alle kitwerken!

06-21518589

Onze portfolio

Wilt u meer inzicht hebben in onze diensten en kwaliteiten?

Wilt u meer weten over YO Kit & Afdichting of heeft u andere vragen? Aarzel niet en bel ons of zet uw vraag op de mail.

 (06) 21 51 85 89
info@yokitdiensten.nl