Badkamer kitten

 Oude kit verwijderen

 Badkamers kitten

 Keukens kitten

 Vloeren, plinten & plafonds

 Ramen/kozijnen afkitten

Badkamer kitten

U kunt er niet aan denken om een badkamer of een toilet niet af te laten kitten. Een perfecte  kitlaag is een pre. Kit zorgt ervoor dat viezigheid en vocht niet tussen de naden en kieren komt en voorkomt ook nog eens een lekkage.

Netjes afkitten

Tevens ziet uw badkamer of toilet er met een goede strakke kit ook ruimtelijker uit waardoor u het gevoel heeft dat uw badkamer groter is dan in werkelijkheid. Is uw badkamer of toilet toe aan een goede, strakke kitbeurt toe? Bel dan nu YO Kit & Afdichting op en vraag geheel gratis en vrijblijvend een offerte op. Uw kitmeester in amsterdam, haarlem, almere, utrecht en natuurlijk Nederland. Onze werkwijze gaat als volgt, wij verwijderen eerst zorgvuldig de oude kit weg. Vervolgens wordt alles ontvet en geprimerd ( 2 component hecht/bind middel ). Na deze stappen komt uw kitlaag op een schone ondergrond waardoor het 100% lek dicht wordt afgekit. Wacht niet langer en maak van uw badkamer een ware paradijs om lekker uw rustmoment te pakken!

Hygienisch badkamer

voor een hygienisch badkamer is goed gezette kitwerk van belang. Het gaat om de vakmanschap en kleurencombinatie die uw mooie tegelwerk eruit laat springen, zodat u 100% geniet van de mooie uitstraling van uw badkamer.

K

YO Kit & Afdichting

Beoordeling

voor het kitten van badkamers en toiletten beoordelen wij of eventuele oude kit verwijderd moet worden of niet. Een plan van aanpak wordt opgesteld, kleuren worden besproken en eventueel wordt er een voorproefje opgezet. Zo kunnen we samen met u tot de juiste kleurcombinatie komen voor een strak resultaat waar u jaren lang plezier van gaat hebben.

Wij als kitbedrijf YO Kit & Afdichting zijn een allround kit- en afdichtingsbedrijf voor kitwerkzaamheden. Denk hierbij aan niet- alledaagse plekken waar een kitlaag op moet, zoals een uitbouw van uw keuken, schuifpui, dakterras of een serre.

Voor meer informatie over het afkitten van uw badkamer, toilet, of andere sanitair ruimtes kunt u bellen naar 06-21518589 of stuur ons een berichtje via het contact formulier.

Meester in alle kitwerken!

06-21518589

Onze portfolio

Wilt u meer inzicht hebben in onze diensten en kwaliteiten?

Wilt u meer weten over YO Kit & Afdichting of heeft u andere vragen? Aarzel niet en bel ons of zet uw vraag op de mail.

 (06) 21 51 85 89
info@yokitdiensten.nl