Dilatatie voegen

 Oude kit verwijderen

 Badkamers kitten

 Keukens kitten

 Vloeren, plinten & plafonds

 Ramen/kozijnen afkitten

Dilatatie voegen

Dilatatie voegen zijn gevestigd in elke woning of gebouw. Dat zijn de kitranden aan de gevel, buitenkant van het gebouw,  of in de vloeren of delen van het gebouw die bewegingen moeten opvangen. Een dilatatie voeg is zeer van belang bij uw balkon, dakterras, galerij, daken en buitengevels van woningen.

Bouw

Veel gebouwen van deze tijd zijn zodanig gebouwd dat het met de koude wintermaanden inkrimpt en met de warme zomermaanden uitzet. Een dilatatievoeg zorgt ervoor dat dit kan en mag, zonder enige scheuren of breken in het gebouw. Denk hierbij aan een uitbouw van uw keuken, of een achteraf geplaatste dakterras. U wilt toch geen lekkage elke zomer of winter omdat bepaalde gedeeltes inkrimpen of uitzetten? Voor dit soort kitwerkzaamheden gebruiken wij uiteraard hoogstgekwalificeerde producten die speciaal voor dit soort voegen en kieren zijn gemaakt. Kit wat voor een dilatatievoeg wordt gebruikt, is voornamelijk bedoeld voor plekken die krimpen of uitzetten en blootgesteld staan aan weer en wind, zon, hitte, kou, en water. Hierdoor heeft u een 100% lekdichte dilatatievoeg en voorkomt u lekkages.

Professioneel

Een dilatie voeg/kit kunnen we niet vergelijken met het kitten van een badkamer. De werkwijze is zeer anders vergeleken met badkamers, toiletten of keukens kitten. Dit moet uiteraard zeer secuur en professioneel afgewerkt worden. YO Kit & Afdichting doet dit voor u. Alleen door een expert van YO Kit & Afdichting in te schakelen heeft u een 100% strak resultaat van uw dilatatievoeg.

Dilatatie voeg-specialist van Nederland en Belgie.

K

YO Kit & Afdichting

Beoordeling

Voor het kitten van badkamers en toiletten beoordelen wij of eventuele oude kit verwijderd moet worden of niet. Een plan van aanpak wordt opgesteld, kleuren worden besproken en eventueel wordt er een voorproefje opgezet. Zo kunnen we samen met u tot de juiste kleurcombinatie komen voor een strak resultaat waar u jaren lang plezier van gaat hebben.

Wij als kitbedrijf YO Kit & Afdichting zijn een allround kit- en afdichtingsbedrijf voor kitwerkzaamheden. Denk hierbij aan niet- alledaagse plekken waar een kitlaag op moet, zoals een uitbouw van uw keuken, schuifpui, dakterras of een serre.

Voor meer informatie over het afkitten van uw badkamer, toilet, of andere sanitair ruimtes kunt u bellen naar 06-21518589 of stuur ons een berichtje via het contact formulier.

Meester in alle kitwerken!

06-21518589

Onze portfolio

Wilt u meer inzicht hebben in onze diensten en kwaliteiten?

Wilt u meer weten over YO Kit & Afdichting of heeft u andere vragen? Aarzel niet en bel ons of zet uw vraag op de mail.

 (06) 21 51 85 89
info@yokitdiensten.nl