Onze vakmannen

 Oude kit verwijderen

 Badkamers kitten

 Keukens kitten

 Vloeren, plinten & plafonds

 Ramen/kozijnen afkitten

Onze vakmannen

 Wij zijn een gespecialiseerd kit en afdichtingsbedrijf en doen dit al 10 jaar met liefde voor het vak. Onze experts staan klaar om uw oude kit te verwijderen en opnieuw te zetten.

Snelle service

Reparatie of lekkage? Binnen 1 uur op locatie & direct een offerte op maat! Onze vakmannen leveren uiterst precies werk op, schoon secuur en netjes te werk gaan kunnen onze kit experts als geen ander. Uiteraard gebruiken wij alleen maar A-kwaliteit en PREMIUM gecodeerde producten zo als Kit , Hechting/bindmiddelen en gereedschap/materiaal. Wij geven in totaal 5 jaar garantie.

Experts

Onze vakmennen zijn sterk opgeleid om alle handellingen binnen het kitten te verichten voor een schone omgeving binnen en buiten uw huis. Wij zijn bij YO Kit & Afdichting al meer dan 10 jaar lang gespecialiseerd in het verichten van kitwerk!

Onze diensten

Kitedrijf Y.O is gespecialiseerd in exclusief kitwerk voor badkamers, toiletten en keukens. Wij verrichten kitwerken voor aannemers in de nieuwbouw, maar zijn zeker ook te vinden voor kitwerkzaamheden bij bedrijven en particulieren.

Keuken kitten

Voorkom schimmel en lekkage in uw badkamer. Voor een strakke afwerking van uw badkamer en een optimale hygiene is een goed afgewerkte kitlaag van belang.

– Lees meer

Badkamer kitten

In de keuken is het belangrijk dat het aanrechtblad goed is afgekit, zodat er geen vocht of vuil tussen komt. Voorkom bacterien en schimmels en laat uw keuken voorzien van een nieuwe kitlaag

– Lees meer

K

YO Kit & Afdichting

Beoordeling

Voor het kitten van badkamers en toiletten beoordelen wij of eventuele oude kit verwijderd moet worden of niet. Een plan van aanpak wordt opgesteld, kleuren worden besproken en eventueel wordt er een voorproefje opgezet. Zo kunnen we samen met u tot de juiste kleurcombinatie komen voor een strak resultaat waar u jaren lang plezier van gaat hebben.

Wij als kitbedrijf YO Kit & Afdichting zijn een allround kit- en afdichtingsbedrijf voor kitwerkzaamheden. Denk hierbij aan niet- alledaagse plekken waar een kitlaag op moet, zoals een uitbouw van uw keuken, schuifpui, dakterras of een serre.

Voor meer informatie over het afkitten van uw badkamer, toilet, of andere sanitair ruimtes kunt u bellen naar 06-21518589 of stuur ons een berichtje via het contact formulier.

Meester in alle kitwerken!

06-21518589

Onze portfolio

Wilt u meer inzicht hebben in onze diensten en kwaliteiten?

Wilt u meer weten over YO Kit & Afdichting of heeft u andere vragen? Aarzel niet en bel ons of zet uw vraag op de mail.

 (06) 21 51 85 89
info@yokitdiensten.nl