Ramen kitten

 Oude kit verwijderen

 Badkamers kitten

 Keukens kitten

 Vloeren, plinten & plafonds

 Ramen/kozijnen afkitten

Ramen kitten

Uw ramen of kozijnen kitten laat u over aan ons. Het geheim van een volledig strak afgekitte raam/kozijn is dat het 100% dicht is, maar zo min mogelijk opvalt. Op deze manier wordt de structuur en de orginaliteit van het glas/kozijn behouden.

Experts

Het is niet van belang dat een goed gezette kitwerk altijd zichtbaar moet zij! Een goed afgekitte raam is zeer van belang om vocht, ongedierte en voornamelijk kou en tocht buiten te houden. In de wintermaanden zorgt een goed afgekitte kozijn of raam ervoor dat u geen kou naar binnen krijgt en dat er geen warmte ontsnapt uit uw woning. En in de zomermaanden net andersom, dus een win-win situatie. Wij verwijderen eventueel de oude kitranden, zodat de nieuwe kitlaag optimaal hecht aan uw kozijn en goed zijn werk kan doen. Heeft u last van lekkage, dan vrees ik dat uw kitrand het heeft begeven. Wacht niet langer en maak snel een afspraak om uw kitwerk te laten vervangen door onze kitexpert.

Strakke ramen

voor strak afgekitte ramen die geen warmte naar buiten brengen is goed gezette kitwerk van belang. Het gaat om de vakmanschap en kleurencombinatie die uw mooie tegelwerk eruit laat springen, zodat u 100% geniet van de mooie uitstraling van uw ramen.

K

YO Kit & Afdichting

Beoordeling

Voor het kitten van badkamers en toiletten beoordelen wij of eventuele oude kit verwijderd moet worden of niet. Een plan van aanpak wordt opgesteld, kleuren worden besproken en eventueel wordt er een voorproefje opgezet. Zo kunnen we samen met u tot de juiste kleurcombinatie komen voor een strak resultaat waar u jaren lang plezier van gaat hebben.

Wij als kitbedrijf YO Kit & Afdichting zijn een allround kit- en afdichtingsbedrijf voor kitwerkzaamheden. Denk hierbij aan niet- alledaagse plekken waar een kitlaag op moet, zoals een uitbouw van uw keuken, schuifpui, dakterras of een serre.

Voor meer informatie over het afkitten van uw badkamer, toilet, of andere sanitair ruimtes kunt u bellen naar 06-21518589 of stuur ons een berichtje via het contact formulier.

Meester in alle kitwerken!

06-21518589

Onze portfolio

Wilt u meer inzicht hebben in onze diensten en kwaliteiten?

Wilt u meer weten over YO Kit & Afdichting of heeft u andere vragen? Aarzel niet en bel ons of zet uw vraag op de mail.

 (06) 21 51 85 89
info@yokitdiensten.nl