Keuken kitten

 Oude kit verwijderen

 Badkamers kitten

 Keukens kitten

 Vloeren, plinten & plafonds

 Ramen/kozijnen afkitten

Keuken kitten

Denkt u er eens aan, lekkere hapjes en gerechten voorbereiden in een keuken waar de kitlaag is beschimmeld.. Wie wilt dat nou? Een slechte kitrand van een keuken zorgt voor viezigheid die zich ophoopt tussen de kieren en randen van uw aanrechtblad. Met de tijd wordt dat schimmel en een bron van bacterien.

Vervanging

Is uw kitwerk van uw keuken aan vervanging toe? Wij staan voor u klaar om uw keuken een stralend glimlach te bezorgen. Wij werken met speciale anti-zuur en anti-schimmel kit, speciaal voor de horeca industrie. Deze speciale kit laat geen giftige stoffen of restanten achter wat in uw voedsel tereckt kan komen. Hierdoor bent u gegarandeerd van een chemischvrij keuken. Wilt u ook een strak en hygienisch keuken zonder schimmel, gaten of kieren? Maak dan een afspraak en onze kit experts komen bij u langs.

Schone keuken

voor een schone keuken is goed gezette kitwerk van belang. Het gaat om de vakmanschap en kleurencombinatie die uw mooie tegelwerk eruit laat springen, zodat u 100% geniet van de mooie uitstraling van uw keuken.

K

YO Kit & Afdichting

Beoordeling

Voor het kitten van badkamers en toiletten beoordelen wij of eventuele oude kit verwijderd moet worden of niet. Een plan van aanpak wordt opgesteld, kleuren worden besproken en eventueel wordt er een voorproefje opgezet. Zo kunnen we samen met u tot de juiste kleurcombinatie komen voor een strak resultaat waar u jaren lang plezier van gaat hebben.

Wij als kitbedrijf YO Kit & Afdichting zijn een allround kit- en afdichtingsbedrijf voor kitwerkzaamheden. Denk hierbij aan niet- alledaagse plekken waar een kitlaag op moet, zoals een uitbouw van uw keuken, schuifpui, dakterras of een serre.

Voor meer informatie over het afkitten van uw badkamer, toilet, of andere sanitair ruimtes kunt u bellen naar 06-21518589 of stuur ons een berichtje via het contact formulier.

Meester in alle kitwerken!

06-21518589

Onze portfolio

Wilt u meer inzicht hebben in onze diensten en kwaliteiten?

Wilt u meer weten over YO Kit & Afdichting of heeft u andere vragen? Aarzel niet en bel ons of zet uw vraag op de mail.

 (06) 21 51 85 89
info@yokitdiensten.nl